Te grăbești? Contactează-ne chiar acum:   0753-318-000   office@vibor.ro
Materiale și consultanță în construcții
Sună acum: 0753-318-000

Ferestre de Mansarda Velux

Alege Vibor partenerul tău pentru produsele Velux.

Compania noastră are o experiență bogată în a te consulta care sunt cele mai potrivite produse Velux pentru tine, astfel încât să maximizezi atât calitatea instalării cât și a confortului oferit de produsele și ferestrele de mansardă Velux.

sau sună direct la numărul de telefon: 0753-318-000.

Logo Velux

Velux este o companie daneză specializată în construcția de ferestre, elementelor de mansardă și a tunelurilor solare/de lumină instalate pe acoperiș. Prima fereastră de mansardă Velux a fost instalată într-o școală din Danemarca acum mai bine de 75 de ani de către fondatorul companiei – Villum Kann Rasmussen. Încă de atunci, compania este într-o expansiune continuă. Compania Velux are aproximativ 10.000 angajați în toată lumea, iar în 2015 compania a fost selectată ca fiind una dintre brandurile de top în privința ferestrelor de mansardă de către prestigioasa revistă de specialitate Builder Magazine.

Vibor vă pune la dispoziție o gamă variată de ferestre de mansardă Velux, ferestre operate electric sau manual, ieșiri pe acoperiș, compania noastră având capacitatea de a vă oferi toate produsele împreună cu toate accesoriile aferente. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm contactați-ne, specialiștii noștri vă ajută atât cu consultanță cât și cu oferirea acestor minunate produse.

Ferestre Mansarda – GGU Velux

Aceste ferestre sunt produse din lemn de pin, de provenienta Nordica si este tratat cu doua straduri de lac. Modelul GGL adduce o nota de elegant mansardei dumneavoastre pe langa un plus de confort si siguranta. De asemena clapeta de ventilare permite o aerisire permanenta a camereri, indifferent de vremea de afara, inclusive cu fereastra inchisa.

Dintre caracteristici enumeram urmatoarele:

 • Tocul si cercevea din lemn de pin este de  calitate superioara, stratificat, lacuit.
 • Articulare mediana pentru operare usoara, pentru rotirea si curatarea geamului exterior din interiorul mansardei.
 • Permite folosirea spatiului de sub fereastra pentru mobilier sau ca spatiu util.
 • Extra garnitura pentru protectie termica si fonica ridicate.

Preturi incepand de la 214.00 Euro.

Ferestre Mansarda GGL – Velux

Fereastra de mansardă GGL VELUX vin cu articulare mediană .Acest model de  fereastră

clasică este  lemn de pin dublu stratificat şi triplu lăcuit. Poate  de asemenea fi acţionată manual cu ajutorul barei de operare plasată în partea sa superioară.

Dintre caracteristici enumeram urmatoarele:

 • Toc şi cercevea din lemn de pin de calitate superioară, stratifi cat, lăcuit, care nu îşi modifi că forma şi asigură închiderea perfectă a ferestrei în timp.
 • Articulare mediană pentru operare uşoară, pentru rotirea şi curăţarea geamului exterior din interiorul mansardei.
 • Ventilaţie posibilă şi cu fereastra închisă datorită clapetei de ventilare (până la 31 m3 de aer proaspăt pe oră).
 • Filtrul de aer lavabil împiedică pătrunderea prafului şi a insectelor în interior.
 • Extra garnitură pentru protecţie termică şi fonică ridicate
 • Pentru montajul ferestrei se foloseşte în mod obligatoriu rama de etanşare şi pentru plus de eficienţă energetică produsele de izolare termică BDX şi BBX

Preturi incepand de la 308.00 Euro.

Ferestrele operate electric INTEGRA

Aer proaspăt doar prin apăsarea unui buton doar cu prima fereastra de manarda operata electric – Modelul Velux Integra – . Acest model de fereastra de mansard este recomandat si usor de instalat pe cladiri noi si renovate dar poate inlocui ferestre vechi de mansarda. Avantajul major al ferestrelor Velux operate electric este faptul că acestea pot fi instalate in zone mai greu accesibile, cum ar fi mansardele inalte.
Pachetul de fereastră electric conține și sezon de ploaie, se poate seta aerisire programabilă și multe alte opțiuni complet automate pentru un confort sporit.

Dintre caracteristici enumeram urmatoarele :

 • Reprezinta variantele electrice ale ferestrelor model GGL şi GGU
 • Fereastra are inclus pachetul INTEGRA care conţine: motor electric, unitate de comandă, telecomandă, senzor de ploaie, conexiuni pentru accesorii electrice
 • Beneficii multiple pentru confort maxim precum aerisire programabilă, senzor de ploaie, setări personale, telecomandă cu afi şaj digital în limba română, instalare uşoară.
 • Pentru montajul ferestrei se foloseşte în mod obligatoriu rama de etanşare şi pentru plus de efi cienţă energetică produsele de izolare termică BDX şi BBX.

Preturi incepand de la 670.00 Euro.


Ferestre Mansarda GZL – Velux

Acest model de fereastra este operată din partea superioară şi este prevăzută cu o fantă de aerisire.

Dintre caracteristici enumeram urmatoarele:

 • Toc şi cercevea din lemn de pin stratifi cat, lăcuit, care nu îşi modifi că forma şi asigură închiderea perfectă a ferestrei în timp.
 • Articulare mediană pentru operare uşoară, pentru rotirea şi curăţarea geamului exterior din interiorul mansardei.
 • Filtrul de aer lavabil împiedică pătrunderea prafului şi a insectelor în interior.
 • Pentru montajul ferestrei se foloseşte în mod obligatoriu rama de etanşare şi pentru plus de efi cienţă energetică produsele de izolare termică BDX şi BBX.

Preturi de la 164 Euro.

 

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.

Distribuitor Autorizat Velux

Distribuitor Autorizat Velux