Te grăbești? Contactează-ne chiar acum:   0753-318-000   office@vibor.ro
Materiale și consultanță în construcții
Sună acum: 0753-318-000

Ferestre de Mansarda Velux Premium

Să alegi un produs premium înseamnă să te bucuri de o gamă large de beneficii pentru flexiblitate și confort suprem în casa ta.

Soluțiile premium Velux includ produse avansate – ferestre de mansardă inteligente cu senzor de ploaie și acționate automat printr-o tabletă, ferestre de mansardă cu vedere panoramică, soluții pentru case pasive și chiar și ingeniosul Velux Cabrio care îți oferă într-o clipă accesul la propriul tău balcon, toate ca să poți avea controlul complet asupra mediului interior din casa ta.

Știm cât de importantă este pentru tine calitatea, așadar la Vibor prețuim foarte mult dorințele tale și te consultăm astfel încât să te bucuri de calitatea serviciilor oferite de către compania noastră.

Fereastră de Mansardă Panoramică – Velux Premium –

Fereastra panoramică Velux GPL 3070

Fereastra panoramică Velux GPL 3070

Model GPL 3070/GPU 0070

Aceasta fereastra de mansarda iti ofera aceasta posibilitate: are dubla articulare, astfel incat ofera vedere panoramica si in acelasi timp se poate curata foarte usor.
Fereastra se deschide in exterior intr-un unghi de pana la 45 grade, oferind un spatiu generos deasupra capului.

Vederea panoramica deosebita este data de dubla articulare a ferestrei: articularea superioara permite deschiderea ferestrei inspre exterior pana la un unghi 45°, fereastra comportandu-se in acest caz ca un acoperis deasupra deschiderii, iar articularea mediana facilitează curatirea usoara a geamului exterior prin rotirea ferestrei cu 180°.

Modelul de fereastră panoramică Velux se produce in 2 variante:
GPL 3070 – fereastra din lemn
GPU 0070 – lemn tratat termic acoperit cu un strat unitar de poliuretan, vopsit alb

Caracteristicile principale ale ferestrelor de mansardă panoramice Velux includ:

Maner aluminiu in partea de jos
Clapeta de ventilare integrata
Filtru pentru praf si insecte
Sistem Termotechnology
Garnitura suplimentara
Geam interior laminat
Dubla articulare
Vedere panoramica
11 tipodimensiuni

Clapetă de ventilare integrată
Clapeta de ventilare integrată face posibil ca aerul proaspăt să pătrundă în interior chiar dacă fereastra este închisă, în timp ce filtrul de aer încorporat ține praful și insectele la distanță. Cu o singură apăsare a barei de operare, aerul proaspăt și curat va pătrunde prin partea superioară a ferestrei. Fereastra rămâne închisă iar în casa ta pătrunde aer proaspăt chiar și atunci când ești plecat de acasă.

Vedere panoramică
Această fereastră de mansardă are dublă articulare, astfel încât oferă vedere panoramică și în același timp se poate curăța foarte ușor. Fereastra se deschide în exterior într-un unghi de până la 45°, oferind suficient spațiu deasupra capului.

Curățarea geamului din interiorul mansardei
Pentru o curățare ușoară a geamului exterior, rotește fereastra cu 180° şi fixează opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele mâini libere.

Prețuri începand cu 1439 LEI pentru modelul GPL si 1344 LEI pentru modelul GPU

Gama Velux Integra – Ferestre de mansardă acționate automat

MODEL GGL 306021/GGU 006021

Pentru confort maxim, aceaste fereastre sunt acționate cu un model nou de telecomandă, cu ecran tactil și programe presetate, care te ajută să controlezi inclusiv accesoriile electrice – rulouri decorative, parasolare, rolete exterioare – din orice colț al casei.
Senzorul de ploaie premontat asigură închiderea automată în caz de ploaie. Disponibilă atât în variantă electrică cât și solară, este fereastra de mansardă perfectă atunci când îți dorești un grad de confort ridicat sau pentru montaj la înălțimi mari.

Ferestrele inteligente acționate automat cu ajutorul unei telecomenzi cu ecran tactil (touchscreen) sunt produse în două variante
GGL 306021 – fereastra din lemn
GGU 006021 – lemn tratat termic acoperit cu un strat unitar de poliuretan,vopsit alb

Comandă de la distanţă
Deschiderea şi închiderea ferestrelor, rulourilor decorative, rulourilor exterioare parasolare şi roletelor exterioare nu a fost niciodat

Fereastra Operata Electric Velux Integra

ă mai uşoară. Noua tabletă de control VELUX INTEGRA® controlează modul de pătrundere a luminii naturale
și aerului proaspăt prin simpla atingere. Alege din colecția de programe presetate și lasă sistemul inteligent VELUX INTEGRA® să se ocupe de toate detaliile. Tableta se poate monta și pe perete.

Senzor de ploaie
Datorită senzorului de ploaie integrat, fereastra se închide automat când începe să plouă – aşa că nu trebuie să te îngrijorezi că apa ți-ar putea pătrunde în casă. Un beneficiu foarte util atunci când ești plecat de acasă sau te afli în altă cameră.

Reducerea zgomotului ploii
Combinaţia dintre sticla laminată şi grosimea suplimentară a acesteia asigură o mai bună izolaţie fonică. Construcţia ramei şi a cercevelei la acest tip de fereastră precum şi garniturile sunt special concepute pentru a îmbunătăţi şi mai mult proprietăţile de izolare fonică. Rezultatul este impresionant.

Ferestrele Premium cu operare superioară asigură aceleași beneficii ca şi ferestrele Standard şi Standard Plus – şi încă ceva:

  • Bară de operare superioară
  • Clapetă de ventilare integrată
  • Filtru pentru praf şi insecte
  • Thermo Technology™ şi garnitură suplimentară
  • Geam interior laminat
  • Ferestre ce nu necesită întreținere ulterioară (opţional)
  • Comandă de la distanţă
  • Senzor de ploaie
  • Reducere a zgomotului ploii
  • Programe presetate
Balconul Cabrio

Balconul Cabrio

Velux – Balconul Cabrio – Model GDL 3066

Aceasta fereastra de mansarda inovatoare se transforma in cateva secunde intr-un balcon ce permite accesul in afara mansardei.

Are o suprafata vitrata generoasa si clapeta de ventilare. Pe langa functionalitate ireprosabila, aduce un element inedit in caminul tau.

Caracteristici principale – Balconul Velux Cabrio

Partea superioara are clapeta de ventilare integrata si filtru pentru praf si insecte
Geam interior laminat
Bara de aerare in partea de sus
Partea inferioara are grilaje laterale si pentru deschidere se impinge pana la pozitia verticala,oferind siguranta in momentul pasirii in balcon
Disponibil in 2 dimensiuni

Preturi incepand cu 8996 LEI.

Fereastră de mansardă pentru case pasive – GGU 008230

Produs certificat de PASSIVE HOUSE INSTITUTE.
Fereastra este fabricata din lemn invelit in poliuretan rezistent la umiditate Este dotata cu celule fotovoltaice si este operata cu ajutorul noii tablete de control VELUX INTEGRA.

CARACTERISTICI

Sistem termotechnology
Garnitura suplimentara
Geam cu 5 foi,laminat la interior,triplu la exterior
Gaz in interior-kripton
Pelicula protectoare pe suprafata geamului exterior.

Element de fațadă Velux – MODEL VFE 3073

Elementul de fatada VFE se monteaza in combinatie cu fereastra de mansarda VELUX Ideala pentru mansardele cu parapet, oferind o deschidere catre exterior de la pardoseala pana la plafon, rezultatul fiind o priveliste fantastica a imprejurimilor si un val de lumina care invadeaza casa.

Caracteristici principale

Deschidere in interior in doua trepte cu ajutorul manerului din partea superioara:pana la 15 grade pentru aerisire si pana la 45 grade pentru curatarea geamului exterior
Geamul este intarit la exterior si laminat la interior,foarte rezistent
6 tipodimensiuni standard.

preturi incepand de la 2559 LEI

Preturile mentionate nu includ TVA.Pentru mai multe detalii si informatii pentru ferestrele de mansarda VELUX ne puteti contacta atat pe mail la office@vibor.ro,sau telefonic la 0753318000.

Distribuitor Autorizat Velux

Distribuitor Autorizat Velux